Az új feladatom

Az ember egy új munkahelyen mindig kellemetlenül érzi magát az első időszakban. Nem igazán ismer senkit, nehéz beilleszkedni egy már összeszokott társaságba, fél minden új feladattól és az abban benne rejlő kudarctól, egyszóval szinte mindentől. Nehéz és kimerítő a próbaidő időszaka. Annak leteltével azonban valahogy meg is nyugszik az ember. Az az érzés, hogy biztonságban van, rengeteg erőt, felszabadultságot és bátorságot ad neki ahhoz, hogy máshogy álljon az emberekhez és a munkához. Elindul egyfajta örömteli fejlődés a munkában is.

Én legalábbis ezt vettem észre, mert most hogy hét hónapja dolgozok itt, és most vettem a bátorságot arra, hogy egy saját projektet elvállaljak. A feladatom pedig nem más, mint termék fotózás területére keresni a céghez egy folyamatos együttműködésre hajlandó és alkalmas, kifejezetten profi képeket készítő csapatot. Nekem már rögtön volt egy ötletem, volt egy cég az előző munkahelyemen ugyanis, akik termékfotó csapattal dolgoztak együtt, és mindig nagyon dicsérték őket, gondoltam elkérem ennek a csapatnak az elérhetőségét.

Így is lett, a csapat pedig tökéletes választásnak bizonyul minden téren. Hihetetlen múlttal és szakmai sikerekkel rendelkeznek, kifejezetten gyönyörű, részletgazdag képeket készítenek és nagyon rugalmasok. Nem is kellett több, készítettem egy anyagot a javaslatommal és már a főnöknél van, aki nem hitte el, hogy ennyi idő alatt meg tudtam oldani a feladatot. Persze egyfajta biztonsági játék volt ez részemről, mert már a vállalás pillanatában rendelkeztem egy nyolcvan százalékos megoldással, de hát miért is ne használnám ki? Hamarosan a dicséretet is bezsebelhetem majd, mert biztos vagyok benne, hogy nagyon tetszeni fog a vezetőségnek a Fotoda munkája és az általam készített anyag is egyaránt.