A férjem ajándéka

Mi a férjemmel nem nevezhetjük magunkat egy igen hagyományos párnak. Romantikusak szeretünk lenni, de nem halmozzuk el egymást különféle hatalmas értékkel bíró tárgyakkal, ékszerekkel és sorolhatnám. Mi sokkal inkább szeretünk kéz a kézben sétálni egyet a Dunaparton, vagy épp meginni jóízűen a kertben egy pohár tökéletes vörösbort, mint hogy ajándékokon törjük a fejünket. Ha azonban meglátunk valamit, aminek a másik gondolataink alapján bizonyára örülne, nem habozunk, és csak úgy, alkalmak nélkül meglepjük vele.

A minap így kaptam tőle egy új kis találmányt, amin először én is meglepődtem, sőt nem is tudtam hova tenni. Talán ez volt az első olyan ajándék, aminek hirtelen nem tudtam, hogy csintalankodás vagy segítő szándék a célja. A sarokvédő cipőre ugyanis kétféleképp nézhető. Természetesen nálam is, mint minden nőnél először bekapcsolt az egó, de aztán rájöttem, hogy pont a minap meséltem neki, hogy annyira zavar, hogy nem tudom a legjobb cipőimet felvenni a vezetéshez, mert a folyamatos pedálhasználat következtében a szőnyeg és a kárpit folyamatosan kidörzsöli a cipőim sarkát, és egy – két hét alatt sajnos teljesen tönkre is tudja azokat tenni.

A férjem pedig egyet biztosan tud, nem szeretem cserélgetni a cipőimet. Nem szeretem őket alapjában véve vásárolni sem, de lecserélni semmiképp sem, hiszen azok már végre be vannak törve, kényelmesek és ismerem őket. Igyekszem tehát minél jobban megvédeni őket mindentől. Vigyázni rájuk amennyire csak lehet. Ezért én is, mint sokan mások, váltócipővel vezettem. De ma már, hála a férjemnek, és a leleményes kis meglepetésének, nem kell ezzel foglalkoznom, mert teljesen tökéletesen megvédi minden cipőm sarkát ez a kis heelgood termék. Ma már nem győzöm az újabbnál újabb színeket rendelni, és el kell mondjam, már a férjem számára is rendeltünk egyet.