A férjem legnagyobb segítői

A férfiak számtalan dologban biztosan sokkal jobbak mint a nők, és ez így is van rendjén, hiszen annak idején a természetben is megvolt a saját szerepe a nőnek és így a férfinak is, egyetlen dologban azonban biztosan alul maradnak nálunk, az pedig a türelem. Nekik mindig minden azonnal kell. Gondolhatunk itt az élet nagy állomásairól, vagy akár egy – egy étel elkészítésének idejéről, de a karrierről vagy egy-egy szolgáltatásról, igazság szerint mindegy, türelem az náluk ha van is iszonyat kevés és az is gyorsan elfogy. Persze vannak olyan helyzeteke, amikor ez a fajta mentalitás jól jön és nagyon sokat segít nekünk nőknek is, de elég kevés, meg kell hagyni.

A legutóbb például nekem volt nagy szükségem egy olyan xiaomi szerviz segítségére, akik nem csak hogy profin és nagy biztonsággal, de hihetetlen gyorsan is dolgoznak, hiszen sajnos leejtettem a telefonomat, és összetört a kijelző, viszont nekem mindenképpen szükségem volt a telefonomra egy nap múlva a munkámhoz, hiszen egy konferenciát szerveztem éppen és minden fontos adat és kód benne volt a készülékbe, amit sajnos nem tudtam már leolvasni a törött kijelzőn és másolatban sem volt meg sehol.

Persze a férjem csak mosolygott, és megadta a xiaomiszervizshop.hu elérhetőségét, akik már rengetegszer segítettek neki helyrehozni a telefonját, és persze biztosított róla, hogy nagyon gyorsan tudnak segíteni a problémámon. Fel is kerestem őket, és nem kellett csalódnom. A telefonom a konferenciát megelőző napon már a kezemben volt, teljes használhatóságában és tökéletes működéssel. Persze a férjem legnagyobb segítői biztos voltam benne hogy jól és gyorsan dolgoznak majd, de hogy ennyire profin azt nem gondoltam volna. Most az egyszer nekem is jól jött a férjem türelmetlensége.