Az édesapám legújabb szerelme

Az ember életét alapvetően meghatározza néhány esemény és tényező. Például a családnál erősebb ilyen tényezőt meg sem lehetne fogalmazni. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az, hogy az édesapám álma talán jobban éltetett engem, mint őt magát. Hosszú éveken keresztül ábrándozott ugyanis arról, hogy vesz egy kis kertes családi házat és egy nagyobb kertet fog művelni. Hihetetlen tervet is készített arra, hogy pontosan hogyan nézzen ki ez a kert. Tervezett bele füves részt és megművelt terültet. Paradicsomot és paprikát szeretne termelni, hiszen az volt édesanyám kedvence, és bár csak egy nagy virágládában termelt a teraszon, de annál finomabb paradicsomot tényleg én sem ettem soha, ő pedig tett el azokból a magvakból. Egyszóval minden téren azon volt, hogy ezt a vágyát meg tudja valósítani, én pedig igyekeztem úgy alakítani a karrieremet és mindent, hogy ezt segíteni tudjam.

Hála a jó égnek az élet végül úgy is alakult, hogy egy év leforgása alatt munkahelyet tudtam váltani és egy sokkal magasabb pozícióban találtam magam, az anyagi jövedelmeim pedig ezzel duplájára nőttek. Éppen ezért – bár a házat az apám már megvette – be tudtam szállni az anyagiakon keresztül abba, hogy ne csak meg tudja valósítani a vágyait, de bizony élvezni is tudja mindezt. Éppen ezért azt gondoltam, hogy ahhoz a hatalmas területhez szüksége lesz egy kis gépi segítségre, ezért eladó kistraktor után néztem.

Az odisys csapatának segítségével pedig meg is találtam a lehető legjobb megoldást az édesapám és a kertje számára. Azt hiszem, hogy így már biztos lehetek benne, hogy egyrészt élvezetesen fogja tudni művelni a területet, másrészt pedig nem fog túl nagy terhelést róni rá a földmunkák és a fűvágás és egyéb feladatok megoldása. Persze ő nagyon örült ennek az új kis traktor meglepetésnek, de azt is elmondta, hogy elbírná a feladatokat egyedül is. Én azért csak nyugodtabb vagyok így, és abban is biztos vagyok, hogy így több időt fogunk tudni együtt tölteni a feladatok elvégzése mellett. Na és persze tudom, hogy az odisys segítségével sikerült a lehető legjobb traktort kiválasztani számára, így mindenben segítségére lesz, és nem fog túl nagy feladatot róni rá sem az elhelyezése, sem pedig a karbantartása. Örökké hálás leszek ennek a kis csapatnak, hogy segítettek a tökéletes megoldásban.