Hallottál már ilyet?

Én mindig is azt gondoltam, hogy nem igazán létezik olyan kereskedés vagy csapat, aki használt iphone felvásárlás keretében beveszi a régebbi készülékeket, akár többet is, úgy, hogy én éppen nem akarok új készüléket vásárolni rajtuk keresztül. Nekem számtalan telefonom a fiók mélyén lapul, és várja, hogy egyszer majd még bekapcsoljam, de mindannyian tudjuk, hogy mivel az új készüléket használom, ez nem annyira fog megtörténni. Mindig mindenki azt gondolja, hogy egyszer majd történik egy olyan esemény amire nem szeretné vinni a legújabb készülékét, és bekapcsolja a régit, de valójában ez sosem történik meg, hiszen egyrészt nagyon macerás, másrészt pedig mindenki az új telefonját szeretné magával vinni, hiszen ha nem használja vajon minek vette meg? Így aztán nekem is ott van három darab nem túl régi, tökéletes állapotban lévő használt iphone a fiók mélyén, és nem igazán tudok vele mit kezdeni.

Szeretnék nekik egy új, szerető, boldog gazdát találni, de nem igazán marad a mindennapi teendők és munka mellett időm és energiám arra, hogy keresgéljek a potenciális lehetőségek között. Az a rengeteg felesleges érdeklődő, az üzenetváltások, a találkák mind-mind rabolják az ember idejét, és nekem nem igazán van erre lehetőségem a jelenlegi karrierutam mellett.

Az almabazar csapata azonban tökéletes segítséget nyújtott nekem ebben. Mindhárom régebbi telefonomat megvizsgálták, és kettőben akkumulátort is cseréltek, hiszen hihetetlen tudásuk van ezekkel a telefonokkal kapcsolatban, és minden telefont egy szervizelésen vezetnek végig mielőtt értékesítenék, így egy teljesen tökéletesen működő készüléket tudnak a leendő tulajdonos rendelkezésére bocsátani. Azt gondolom, hogy ennél kerekebb és korrektebb szolgáltatást senki sem talál jelenleg a használt telefon kereskedések körében.