Én már otthonra találtam

Én személy szerint nagyon sokáig kerestem azt a céget, ahol tökéletesen ki tudok teljesedni, kamatoztatni tudok minden eddig tanult eszmei és gyakorlati tudást, és a közel öt éves munkám során begyűjtött tapasztalatokat, megfelelő karrierutat tudnak biztosítani számomra és még jól is érzem magam a kollégákkal. Azt kell mondanom, hogy az első három évben csak keresgéltem. A negyedik évben már jobban sikerült megtalálni a számításaimat, de csak akkor éreztem azt, hogy megérkeztem, amikor beléptem ide, a https://activesafety.hu/ csapatába, mert itt érzem azt, hogy meg is tudnak adni számomra mindent, ami nekem fontos, és olyan szolgáltatást tudok nyújtani az ügyfelek számára, amire büszke vagyok és ez a legnagyobb kincs számomra.

Hat másik munkahelyem volt ugyanis ugyanebben a témakörben. Az önéletrajzomból természetesen bőven kiszedtem belőle, hiszen nagyon nem mutat jól, bár ez inkább a munkáltatók szempontjából egy hatalmas feketepont. Soha, sehol eddig nem foglalkoztak ugyanis a szolgáltatás minőségének ne csak a megtartásával, hanem folyamatos javításával. Lehetőségünk van folyamatosan egymástól kérdezni, szakmai konferenciákra járunk, és aki érzi magában az erőt és a vágyat tanulmányokat is folytathat, mert igazán támogatja a vezetőség.

A munkavédelem területére nem, mint egy sablonokkal kipipálható, szükséges rossz, de semmi hasznot vagy eredményt nem hozó területként tekint, hanem mind professzionálisabban és speciálisabban kívánja kezelni a felsővezetés is, mert azzal szeretne kitűnni a piacon – ami sikerül is azt gondolom – hogy mi valóban lelkiismeretes, szakmai tudáson és tapasztalaton alapuló, valódi védelmet és így értéket nyújtó szolgáltatást kínálunk az építkezések munkavédelmi területein – személy szerint például.

Nagyon szeretek itt dolgozni, hatalmas öröm, hogy megtaláltam ezt a céget egy éve, és még nagyobb öröm, hogy sikerült felvételt is nyernem, mert nem csak a kollégák miatt, de a hozzá adott értékem miatt is hatalmas élmény minden nap a munka, még akkor is, ha sokszor számtalan nehéz helyzetet rejteget, hiszen emberekkel dolgozni sosem egy könnyű vagy egyszerű feladat.