Hallottál már róluk?

Amikor én úgy döntöttem a férjemmel, hogy nem csak otthagyom a nagyváros zaját és vidékre költözök, hanem bizony őstermelőként egy olyan mezőgazdasági tevékenységi körben fogunk tevékenykedni, ami minőségi termékeket, tartósító szer mentességet és permetszer mentességet biztosít az embereknek, akkor még nem tudtam, hogy sokkal keményebb fába vágtam a fejszémet mint valaha gondoltam volna. Nem elég ugyanis, hogy egy ilyen tevékenységgel az ember folyamatos harcot vív a természeti csapásokkal és az időjárási viszontagságokkal, hanem bizony még a mindennapi munka tekintetében is meg kell küzdenie azzal, hogy az egyes munkafázisok elvégzésére embert találjon. Megmondom őszintén én nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz rávenni az embereket vidéken hogy jó pénzért és megbecsült környezetben munkát vállaljanak.

Olyannyira nehéz ez a helyzet számunkra, hogy ma már nem is bírjuk ellátni emberi erővel a feladatokat, ezért szükségünk volt egy traktor beszerzésére, ami gyorsan és hatékonyan segítséget nyújt a földművelésben és egyéb feladatokban a vállalkozáson belül, még akkor is, hogy ha ez nyilván egy hatalmas kiadással járt számunkra. Hála a jó égnek az emberek ma már nagyon kiéhezettek a jó minőségre, ezért igen jól elindult a vállalkozás, és egy megfelelő hitellel finanszírozni tudtunk egy ilyen traktort, és hát az umwelt kft csapatának segítségével pedig tényleg azt tudom mondani, hogy a kínálatból sikerült azt a traktort kiválasztani, ami a lehető legjobban és legszéleseb körben segíti a mindennapi munkát és feladatokat a cég életében.

Bárki aki emberi munka hiányában van, bátran vállalja fel ennek nehézségét, és keresse fel az Umwelt csapatát, mert biztos vagyok benne, hogy egyrészt meglepetés fogja érni az árak tekintetében, mert mi is azt gondoltuk hogy sosem fogjuk tudni kifizetni azt a luxust, hogy egy traktor munkába álljon nálunk, másrészt pedig hogy ennyire sokrétűen használható és ennyi fajta munkát elvégző kis gépet tudunk beszerezni a segítségükkel. Tökéletes segítséget nyújtottak a kiválasztásban és a beszerzésben egyaránt. Biztos vagyok benne, hogy mindenki elégedett lesz a munkájukkal!