A magabiztosság illata

Elég sok nyarat megértem már, sajnos finoman szólva sem vagyok a fiatal generácó tagja. Ennyi éves koromra már kialakult egy meghatározott stílusom, ízlésvilágom, ami minden téren személyiségemet tükrözi, legyen az ruházat, szépítő szerek, pipere termékek, tisztálkodási szerek, kozmetikumok, parfümök. Általában hű maradok a márkákhoz, különös tekintettel a parfümökhöz, azoknak is az illatához. Ritkán fordul elő, hogy új dolgokat próbáljak ki, esetleg új illatvilágú parfümökkel kísérletezzek. Csakis az avon termékekkel teszek időnként kivételt, kifejezetten a parfümök tekintetében. Ez pedig annak köszönhető, hogy szeretem forgatni az internetes katalógusukat, amiben zseniális akciókat lehet találni minden termékükre.  A katalógus színes, meggyőző megjelenése csábító, ösztönöz, bátorít a változtatásokra.

Így lett kedvencem a Far Away Glamour női parfüm. Az akcióban történő vásárlás során a normál ártól sokkal kedvezményesebben juthatunk hozzá a  parfümhöz. Megjelenése, csomagolása is szemet gyönyörködtető. Az 50 ml-s tetszetős fekete üvegcse megnyerő, dekoratív kis darab. Illata az eddig használt valamennyi parfümömtől sokkal kellemesebb, mivel az összetevők között található benne ínycsiklandó fekete ribizli, narancsvirág, madagaszkári vanília, fekete pézsma. Ezeknek az illatanyagoknak a kombinációja szenzációs illathatást eredményez. A virágos illat valamennyi női személyiséghez közel áll. Használata alkalmával bármilyen rendezvényen felhívhatjuk magunkra akár a női akár a férfi résztvevők figyelmét magunkra. Magabiztossá, határozottá válhatunk használatával.

Ehhez a tökéletes parfümhöz internetes vásárlás során is hozzá juthatunk kényelmesen időt, fáradságot megtakarítva. Nincs más dolgunk, mint a katalógusból kiválasztva a kosárba helyezni a terméket. Természetesen ajánlom ajándékozás céljára is vásárolni ezt a fenséges illatú parfümöt. Én szívesen látnám akár a karácsonyi ajándékaim, akár a szülinapi meglepetéseim között az Avon Far Away Glamour női parfümöt.