Nehéz és bonyolult munkának tűnt

Amikor a férjem azzal az ötlettel állt elő, hogy egy régebbi családi kertes házat újítsunk fel, és költözzünk ki a nagyváros zajából a vidéki életbe, ahol sokkal nagyobb a nyugalom, ahol az emberek ismerik egymást, ahol a gyermekünk is sokkal boldogabban és ahol boldogan tudunk majd egy szép családként élni egészen egyszerűen azt sem tudtam, hogy hirtelen mit mondjak neki. Iszonyatosan meglepődtem, mert nagyon nem gondolkodtam egészen addig abban, hogy nekem kertem legyen, amit nyilván művelni kell, és egy folyamatos munkát éreztem a ház döntése mellett, ami nem azért rémisztett meg, mert lusta lennék vagy nem lenne hozzá kedvem, hanem azért mert így is elég kevés szabadidővel rendelkezünk és nem szerettem volna még kevesebb időt tölteni a gyermekeinkkel.

Ennek ellenéré belevágtunk a dologba. Vásároltunk egy régebbi kis házat és neki kezdtünk a tervezésnek és az átalakításnak. Persze nem volt könnyű dolgunk, mint ahogyan azt gondolom, manapság senkinek sincsen aki ilyen felújításba vágja a fejszéjét, de azt láttam, hogy elég sok tanácsot és javaslatot kapunk a környezetünktől ahhoz, hogy egy kicsit gyorsabban és könnyebben haladjunk a feladatokkal mint mások. Nekünk még abban is szerencsénk volt, hogy az árak hihetetlen drágulása és a megbízásdömping előtt le tudtuk foglalni a szakembereket és meg tudtuk venni az alapanyagokat is, így anyagilag is úgy gondolom, hogy még éppen időben vágtunk bele a megvalósításba ahhoz, hogy jól járjunk.

Még a gázszerelés feladatát is sikerült nagyon gyorsan és hihetetlen szuper csapattal megoldani, pedig ettől én nagyon tartottam. A gázszerelés ugyanis azt gondolom, hogy egy nagyon összetett és bonyolult feladat, azonban a djgepeszet.hu csapata hihetetlen gyorsan és hatékonyan oldotta meg minden egyes részfeladatát. Így tehát már tökéletes klímarendszer és fűtési – gázrendszer mellett költözhettünk be, és várhatjuk az őszt és életünk első karácsonyát az új otthonunkban.