Ha valóban profi munkát szeretnél az otthonodban

Én a saját bőrömön tapasztalatam már több ízben is, hogy milyen az, amikor az ember betér egy családi házba, és a harmincöt fokos meleg időben nyakon vágja a tizenkilenc fok. Na nem azért, mert ennyire szeretnék beállítani a hőmérsékletet, és az egész házban nyilván nincs is ennyire hideg, de a klíma rendszer tervezés során nem vették figyelembe a helyiségek elhelyezkedését, a levegő mozgását, a terek nagyságát, és ennek hatására sajnos az ajtóban az embert arcon vágja a hihetetlen hideg levegő. Magasabbra állítva azonban a lakás többi pontjában nem igazán lehet érezni a hűvös levegőt, így aztán azt lehet mondani, hogy szinte jó érzéssel használhatatlan a klíma rendszer ilyen viszonylatban. Persze át lehet építeni, de tekintve, hogy egy éves a teljes klímarendszer, az embert ez sajnos nem igazán vigasztalja.

Én tehát azt mondtam magamnak és a férjemnek egyaránt, hogy csak ajánlás alapján választok klímaszerelő szakember csapatok közül, és nem vagyok hajlandó elkapkodni a döntést, mert nekem olyan klímára van szükségem, amit én is és a gyerek is tudunk használni gond nélkül, mert hogy mindketten érzékenyek vagyunk a hidegre és a huzatra is egyaránt. Az egyik ismerősnél voltunk vendégségben és annyira kellemes volt náluk benn a hőmérséklet, hogy megkérdeztem tőle, mégis hogyan tudja megoldani, hogy nem érzem sehol sem a direkt hideg levegőt, de nagyon kellemes huszonkét fok van a lakásban egész nap, úgy is, hogy kinn tombol a kánikula. Ő pedig nemes egyszerűséggel azt mondta, hogy tökéletes szakember csapat szerelte náluk a klíma rendszert.

Nem is kellett több nekem sem, azonnal elkértem a szerelő csapat elérhetőségét, és fel is vettem velük a kapcsolatot. Nálunk sem csalódtunk a munkájukban, sőt, a djgepeszet csapata még arra is figyelt, hogy tisztaságot hagyjanak maguk után és nekem a lehető legkevesebbet kelljen takarítani, ami azért valljuk meg őszintén, ritka az ilyen szerelő csapatok között. A klíma rendszer tökéletes, imádom, és soha semmilyen kellemetlen érzés nem társult hozzá a folyamatos használat mellett sem. Ha valóban profi és tökéletes munkát szeretne valaki, akkor csak és kizárólag a djgepeszet csapatát keresse fel klímarendszer szerelés miatt.