Csak velük és senki mással

Amikor belekezdtem az egyedi tervezésű ásvány karkötők készítésébe még nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz annak, amit csinálok. Én mindig is nagyon szerettem az ásványokat, hiszek abban, hogy rezgésükkel rengeteget tudnak segíteni nekünk nem csak fizikailag, de mentálisan, egészségügyileg is. Én kisgyerek korom óta csak ilyen medálokat, karkötőket hordok, szerencsém volt, mert nagymamám rászoktatott, ami valljuk meg őszintén, abban az időben még nagyon ritkaságként számított mikor gyerek voltam.

Egyszóval felnőttként úgy döntöttem, hogy egyszer-egyszer a barátnőim számára készítek egy karkötőt kis ajándékként. Karácsonyra, szülinapra. Ennek azonban akkora sikere lett, hogy azon kaptam magam, hogy már ismerősöknek, azok ismerősének is készítek, akik persze mind azt kérdezték, hogy mennyibe kerül, milyet tudok még készíteni, így elindultam észrevétlen is az ásványkarkötők készítésének útján. Persze nem volt nehéz, mert jól ismerem az ásványokat, és ma már ásványkiállításokon és egyéb helyeken is rengeteg féle kis karkötőnek való csiszolt szemecskét lehet találni.

Ma már ott tartok, hogy épp a webshopom elindítását tervezem. Nekem ez az egész nem üzletnek indult, de megmondom őszintén, hogy ma már többet keresek vele, mint a rendes munkámmal, pedig egyáltalán nem rakok sok tiszteletdíjat az egyes termékekre, pusztán annyit, hogy a munkámat becsülve és értékként tudjam tekinteni. De hát sokat rendelnek, aminek én nagyon örülök, mert minél több emberhez eljutnak ezek a kincsek, annál több embernek tudok vele segíteni.

Arra azonban én sem gondoltam, hogy fotózni nagyon nehéz ezeket a kis karkötőket úgy, hogy szépek is legyenek, de meg is mutassák valódi szinüket, formájukat, méretüket. Hála a jó égnek, kaptam egy tökéletes ajánlást, és most már biztos vagyok benne, hogy én hosszú távon is csak a https://fotodastudio.hu/ csapattal szeretnék dolgozni, senki mással. Hihetetlen gyönyörű képeket készítenek ugyanis. Szép, színes, részletgazdag, a valódi képet mutatja. Gyönyörűek a képeken ezek a kis ékszerek. Hálás vagyok nekik, hogy az emberek úgy tudnak majd választani, hogy biztosak lesznek benne, hogy milyen az a termék, ami megérkezik hozzájuk és maximálisan elégedettek lesznek. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.