Prémium weboldal? Csakis a megfelelő partnerrel

Alapítványunk évek óta működik és a kezdetekor készítettünk házilag hozzá egy rém egyszerű weboldalt, amin az alap információkat fel tudtuk tenni. Mára azonban már egyetértettünk a tagokkal, hogy szükségesség vált, egy valóban prémium weboldal készíttetése. Csak hát ilyenkor adódik a kérdés, hogy kiben bízzon meg az ember és ki lenne a legmegfelelőbb számunkra. Hiszen azért nem kis összegről van szó és az alapítvány költségvetése amúgy sem végtelen.

Prémium weboldal? Csakis a megfelelő partnerrel

A neten találtam a korábban linkelt csapatot. Úgy gondoltam akkoriban, hogy bekérek több helyről ajánlatot és meglátjuk, hogy ki mit és mennyiért fog kínálni. Nagy szerencsém volt, hogy rájuk találtam, hiszen már az ajánlat adásakor láttam azt, hogy mennyire összeszedett, pontos és precíz minden. Sokáig nem is hezitáltunk átbeszéltük a dolgokat és meg is rendeltük az oldalt.

Ezt követően az egész folyamat olyan volt, mint az első benyomás. Pontos és precíz. Voltak ugyan elképzeléseink, hogy mit is szeretnénk, de azért sok mindenben inkább támaszkodtunk a tapasztalt profikra, akik nap, mint nap ezzel foglalkoznak. Nem is kellett csalódnunk, hiszen pár hét alatt elkészült az új oldal, ami valóban minden igényt kielégített és nagyon jól nézett ki.

Maximálisan szerencsésnek érzem magam, mert hallottam, hogy nem mindenkinél megy ez ennyire könnyedén és olajozottan. Ha legközelebb bárkinek bármi webes dolog fog kelleni, akkor is csak őket fogom ajánlani. Hiszen nem csak az, amit kaptunk, hanem az is prémium ahogyan dolgoznak. Az árak pedig barátságosak, sőt, majdhogynem a legjobb árakat kaptuk tőlük.